Maak kennis met de ambitieuze Varsha Raghoebarsingh

Maak kennis met de ambitieuze Varsha Raghoebarsingh [title above=”” h1=”false” center=”true”]Maak kennis met de ambitieuze Varsha Raghoebarsingh!Een award winning hindoestaanse fotografe uit Rijswijk waar je terecht kan voor prachtige fotoshoots.[/title]

Hoe is jouw passie voor fotografie ontstaan?

Ik zat als student in het bestuur van de Hindoe Studenten Forum Nederland (HSFN) en mocht tijdens events foto’s maken. Dit vond ik hartstikke leuk om te doen!
Ik was tevens verantwoordelijk voor het publiceren van de foto’s op de facebookpagina van HSFN. Langzamerhand begon ik mij steeds meer te verdiepen in de techniek van het fotograferen. Ik keek onder andere tutorials op het internet. Voordat ik ging fotograferen uitte ik mijn creativiteit in schilderen en tekenen. Ik had dus al oog voor detail, en dit kwam goed te pas bij mijn nieuwe passie namelijk fotograferen.

Welke doelgroep heb jij graag voor de camera?
Ik ben eerst begonnen met het maken van visagiefoto’s voor vriendinnen. Daarna kreeg ik veel aanvragen voor verjaardagen, evenementen en portretfotografie. De afgelopen periode heb ik een aantal echtparen mogen fotograferen voor hun bruiloft. De klantvragen zijn zeer divers. In de toekomst zou ik graag wat meer willen doen met bedrijfsfotografie. Ik adviseer mijn klanten altijd om een kijkje te nemen op mijn website, en facebookpagina. Daar tref je allerlei beeld en sfeerimpressies aan van mijn werk. Zoals de opening van een Italiaanse lunchroom in Delft, een traditionele Hindoestaanse bruiloft, of een dansvoorstelling in het Korzo Theater in Den Haag.

Heb je naast je fotografie nog andere bezigheden?
Momenteel doe ik het even rustig aan. Want ik heb onlangs een verhuizing achter de rug. Vroeger was ik actief in Taekwondo. Uiteindelijk moest ik een keuze maken om volledig voor mijn studie te gaan in plaats van de sport. Gek genoeg geldt momenteel hetzelfde voor mijn passie fotografie. In het dagelijks leven ben ik naast fotografe ook assistent accountant. Ik merk dat ik het lekker druk heb met allerlei aanvragen voor de fotografie. Het is dan ook een uitdaging om dit goed te combineren met mijn baan als assistent accountant. Ik kan momenteel mijn brood verdienen met de fotografie. Wellicht dat ik in de toekomst de knoop moet doorhakken voor welke passie (fotografie of accountancy) ik volledig voor wil gaan. To be continued.

Door wie of beter gezegd wat laat je je graag inspireren?
Ik haal mijn inspiratie uit de dagelijkse dingen die ik zie of doe. Daarnaast volg ik ook met interesse een aantal fotografen die al een geruime tijd bezig zijn en een goede naam hebben in de markt. Bijvoorbeeld Ashvin Ghisyawan van Totaalfotografie. Zijn foto’s zijn van zeer goede kwaliteit. In de fotografie probeer ik diverse technieken uit, om tijdloze en natuurlijke uitziende fotorapportages te maken. En het is altijd leuk als je daar ook erkenning voor krijg. Ik heb in het jaar 2014-2015 de fotocontest gewonnen onder de Hindoestaanse foto& videografen. Daarnaast heb ik een internationale bruidsfotografie award mogen ontvangen voor een prachtige foto van een supermooi echtpaar genaamd Chandini en Gilvano. Kortom dit smaakt naar meer!

Op dit moment ben ik druk bezig om mijn portfolio op te bouwen.
Benieuwd naar foto’s die gemaakt zijn door Varsha?
Bezoek haar website: http://www.raghoebarsingh.nl, Check haar Facebookpagina: / en volg haar op Instagram: https://www.instagram.com/varsharaghoebarsingh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *