Sherina’s Sugar Specials

Sherina’s Sugar Specials [custom_heading center=”true”]Ze is pas 18 jaar, en heeft haar eigen onderneming!
Sherina’s Sugar Specials is gevestigd in Amsterdam en opgericht door Sherina Ramjiawan.[/custom_heading]

Ben je opzoek naar een opmaat gemaakte taart? Of toch zin om tijdens een babyshower leuke muffins in huis te hebben?
Deze dame kan je verder op weg helpen met haar mooie creaties!

Hoe ben je op het idee gekomen om taarten te maken?
Het bakken zat er bij mij al vroeg in. Op mijn 15e maakte ik een taart voor een kennis. Toen is mijn passie echt begonnen! Nu maak ik iedere week wel een taart op bestelling voor een ander. Soms is het echt gekkenhuis, maar ik vind het super leuk om te doen. Ik krijg er positieve energie van!

Wat doe je verder in het dagelijks leven?
Ik studeer momenteel fulltime voor de opleiding ondernemer. Daar leer ik allerlei facetten om goed te kunnen ondernemen voor later. Ik wil graag bewust worden van de risico’s, en uitdagingen die het vak ondernemen met zich meebrengt. Heel erg leerzaam!

Door wat of beter gezegd wie laat jij je inspireren in je werk?
De wensen van de klant stel ik altijd centraal. Daarnaast vind ik het belangrijk om een klein beetje te verdiepen in de gelegenheid van mijn klanten. Maak ik iets voor een verjaardag of wellicht voor een babyshower? Ik speur graag de nieuwste baktrends af op het internet. Soms krijg ik een ingeving, maar vaak gebeurt het spontaan, zodra ik de ingrediënten heb ingekocht. Het lijkt alsof het creatieve proces dan al vol in gang is.

Hoe komen klanten met jou in contact?
In het begin kwamen klanten vooral via mond-op mond reclame met mij in contact. Nu krijg ik vooral via mijn facebookpagina aanvragen binnen. Ik merk dat tevreden klanten graag bij mij terug komen. Je vindt mij ook op events. Binnenkort sta ik op het event “Divali viering Arnhem kent Kleur”. Daarnaast lever ik ook gebakjes voor de Arnhemse rotizaak Roti Mahal. Dus mocht je in de buurt zijn, kom ze proeven!

Heb je soms ook te maken met uitdagingen in je werk?
Het is altijd een uitdaging om de taarten binnen de gestelde aflevertermijn klaar te hebben. Ik lever de taarten standaard bij de klant thuis. Of verstuur ze, afhankelijk van de locatie. Ik vind het soms wel spannend hoe de klant de taart uiteindelijk zal beoordelen. Ik betrek de klant zoveel mogelijk, maar het is altijd nog wel een kwestie van smaak. Voorafgaand verwijs ik klanten naar mijn Facebookpagina en Instagram om een beeld te hebben van mijn creaties. Het blijft spannend altijd zodra de taart is afgeleverd. Tot nu toe heb ik hele fijne en positieve reacties ontvangen!

Over een aantal jaar…?
Hoop ik mijn eigen winkel te hebben in taarten! Wellicht in Amsterdam!

Benieuwd naar haar taartcreaties?
Volg Sherina Sugar Specials op haar Facebookpagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *