Beauty& Make-up artist Renuska

Beauty& Make-up artist Renuska

 Altijd al willen weten wat de laatste trends zijn op het gebied van Make-up voor de Hindoestaanse huid?

 

 

Bij Renushka ben je bij het juiste adres!


Wat inspireert je om zo druk in de weer te zijn met Beauty en Make-up?
Van kleins af aan was ik al gefascineerd door Make-up. Op jonge leeftijd mocht ik nog geen make-up dragen,  hoogstens een beetje oogpotlood.
Mijn moeder is eigenlijk mijn grootste inspiratie bron. Vroeger zorgde zij ervoor dat ik en mijn zusjes er piekfijn uitzagen en dat vind ik nu nog steeds erg belangrijk.
Ook heb ik altijd familie en kennissen opgemaakt voor feestjes etc.
Daarnaast begon het bij mij te prikkelen toen ik zelf een make-up artist inhuurde voor mijn eigen bruiloft. Ik dacht bij mijzelf: “wat heeft zij een leuke baan! Zij zorgt ervoor dat de bruid zich mooi voelt op haar belangrijkste dag, dat is iets bijzonders”.

Hoeveel uur per week ben jij bezig met je passie?
Mijn passie houdt mij soms wel 40 uur per week zoet, naast mijn fulltime kantoorbaan. En ik vind het harstikke leuk!
Met name in de weekenden ben ik vooral druk met de visagie aan huis. Uiteindelijk zijn er ook vaak extra familieleden die op het laatste moment toch graag door mij opgemaakt willen worden.
Daarnaast probeer ik door middel van netwerken leuke opdrachten uit te voeren, in de modellenwereld of bij missverkiezingen. Zo mocht ik deel uitmaken van het   visagistenteam van een missverkiezing genaamd ” Miss Indian Beauty”. Het is voor mij altijd een uitdaging om een model een tevreden gevoel te geven met haar nieuwe look. Daarnaast geeft het mij altijd weer een goed gevoel om het eindresultaat van mijn creatie te zien.

Wie is jouw doelgroep?
Ik richt me niet op een bepaalde doelgroep.  Mensen met verschillende huidtypen en huidskleuren, iedereen is welkom.

Hoe houd jij jezelf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen?
De laatste trends probeer ik zo veel mogelijk te volgen via Social Media waaronder YouTube, Facebook en Instagram. Ik volg ook graag verschillende masterclasses, om mijn technieken bij te schaven, of om nieuwe producten te ontdekken.
Als er een trend of hype is vanuit bijvoorbeeld Bollywood,  ben ik al druk in de weer om te experimenteren met een aantal vaste modellen. Met regelmaat shop ik naar de nieuwste make-up producten die geschikt zijn voor de hindoestaanse huid. Ik werk ook graag samen met verschillende fotografen en modellen om tot een veelzijdige portfolio te komen waar je mijn diverse make-up technieken ziet.

Wat onderscheid jouw van andere Beauty en Make-up professionals?
Make-up moet iets toevoegen aan je algehele schoonheid. Ik ben bekend met diverse make-up stijlen. Daarnaast heb ik zelf een techniek ontwikkeld waarbij ik zo dicht mogelijk bij de eigen karakteristieken van mijn model blijf en juist maar een aantal delen accentueer. Hetzelfde WOW effect als de meeste visagisten dus, maar wel herkenbaar.

Wat is op dit moment “de trend” op het gebied van make-up?

 Ken je de trend “Strobing” al? Dit is de opvolger van “het shapen” van de gezichtscontouren. Strobing richt zich op het accentueren van bepaalde gedeelten in het gezicht.

Meer weten over de dienstverlening van Renushka?
Neem vooral een kijkje op haar facebookpagina: Elegance the art of beauty by Renushka of haar instagram : https://instagram.com/artofbeauty_renushka/

Mocht je vragen hebben op het gebied van Beauty&Make-up voor de hindoestaanse huid? Laat het gerust aan ons weten!

Mail suggesties naar info@hindoestanenenmeer.nl of plaats een comment hieronder.

 

 

 

 

 

 

 

2 Reacties

  1. Saskia
    28 maart 2019 / 11:27 am

    Hai Renushka , ik ben Hindoestaanse vrouw van 47. Ik zou graag wat meer willen weten over make up en hoe ik mezelf kan opmaken. Verzorgt u ook workshops? Graag reactie .
    Met vriendelijke groet,
    Saskia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *